Vintermenu

Vintermenu 1:

Tynde pandekager med spinat, røget laks og dilddressing

Stegt lammekølle med timian og skysovs. Lam fra Ørum Får, Sydthy.

Bagte rodfrugter – kartofler, gulerødder og selleri

Råkostsalat med kerner, nødder og bær. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør

Cheesecake med brombær.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 245,00 kr.

 

Vintermenu 2:

Tapas med Thy-specialiteter: Svampetapanade med røget skinke og oliven. Røget dyrekølle med tranebær. Lammefrikadeller med syltet græskar. Hjemmebagt brød med Limfjordsporter og urtesmør.

Ølmarineret svinekam af frilandsgris med æbler, rosmarin og enebær.

Stegte pastinakker, rødløg og svampe

Rødbedesalat med ristede pinjekerner og vindruer

Råkostsalat med nødder og bær.

Blommecrumble med hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 255,00 kr.

 

Vintermenu 3:

Bagt laks med pesto og mandler. Hjemmebagt baquetts med salturt.

Langtidsstegt økologisk oksesteg af Skotsk Højlandskvæg i æblemost og mørk øl fra Thisted Bryghus.

Rodfrugt-muffins med timian.

Stegte gulerødder med havtorn

Rød spidskålsalat marineret med ribsgelé pyntet med friske bær

Hjemmebagt brød og urtesmør.

Økologiske oste fra Thise Mejeri – Thybo, Blå Kornblomst og Hvid Benedict Kloster med hjemmebagt knækbrød og druer

Frugtsalat.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 275,00 kr.