Sommermenu

Menuerne kan eventuelt blandes og sammensættes efter behag ifølge aftale.

Sommermenu 1:

Forret: Røget hellefisk med agurk-fennikel salat og hjemmebagt brød.

Hovedret: Marineret svinekam med rødvinssky.
Stegte kartofler og gulerødder med timian.
Glaserede grønne asparges og forårsløg.
Salatbuffet med forskellige grønne salater – iceberg, spidskål, pluksalat osv samt edamamebønner, ærter, agurk. Pynt af årstidens vilde urter og blomster. Honning-sennepdressing.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Desserttallerken: Vaniljeis, lille rabarberkage med frosting. Jordbær dyppet i chokolade.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 265,00 kr.

Sommermenu 2:

Forret: Lakseroulade med dildcreme og hjemmebagt flute.

Hovedret: Rødvinsmarineret rådyrryg/kølle med skysovs og kantareller.
Råstegte kartofler.
Bagt blomme med honning og timian.
Lun waldorfsalat med glaseret bladselleri, æbler, druer og valnødder.
Salat af rød spidskål med rucola, bær og nødder.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Chokolademousse med nøddeknas og violer.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 275,00 kr.

Sommermenu 3:

Forret: Thy-tapas: Salturtpesto, hjortepølse med limemarineret rødløg samt melon svøbt med lufttørret gallowaykølle. Hjemmebagt flutes, sprøde rugbrødschips og urtemayo.

Hovedet: Lammeryg og -kølle stegt med grønne krydderurter – ramsløg, mynte og estragon.
Grønne asparges med myntegele.
Nye kartofler med persille.
Stegt spidskål med ristede pinjekerner.
Grønne salater med tomat og blomsterpynt. Mormordressing.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Friske jordbær vendt i hyldeblomstsirup med mynte og hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 285,00 kr.

Sommermenu 4:

Forret: Skaldyrssalat med rejer og jomfruhummerhaler, asparges og tomater. Dressing med dild og skovsyre samt hjemmebagt baguette.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 295,00 kr.

Hovedret: Oksefilet med svampesymfoni – kantareller, rørhatte og markchampignons.
Hasselback-kartofler eller pommes anna.
Spæde gulerødder sauteret i urtesmør.
Grillet tomat med basilikum.
Grønne salater med friske ribs pyntet årstidens vilde urter og blomster. Balsamico.
Udvalg af hjemmebagte baguettes.
Urtesmør.

Dessert tapas: Cheesecake med blåbær. Macarons med chokoladeganache, Friske jordbær/hindbær/kirsebær.