Forårsmenu

Menuerne kan eventuelt blandes og sammensættes efter behag ifølge aftale.

Forårsmenu 1:

Forret: Blomkålssuppe med skovsyre og hjemmebagt flutes.

Hovedret: Svinekam af frilandsgris stegt med enebær og fyld af rodfrugt og nødder. Skysovs.
Grønne ærter med perleløg og broccoli ristet med persille og bacontern på toppen.
Stegte kartofler med timian.
Grøn salat med årstidens spæde urter, edamamebønner og asparges. Honning-sennep dressing.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Hyldeblomstmousse med jordbær/hindbær .

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 265,00 kr.

Forårsmenu 2:

Forret: Bagt kulmule med urter og hjemmebagt citron-salt baguette.

Hovedret: Kalvefilet med svampe og skysovs.
Stegte gulerødder med timian. Kartoffelroser med et drys parmesanost på toppen.
Salat med risvinsmarinerede forårsgrøntsager – majroer, sukkerærter og forårsløg.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Rabarber med sprød crumble, mynte og hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 275,00 kr.

Forårsmenu 3

Forret: Thytapas – Ramsløgspesto. Fetaost. Oliven. Bagte cherrytomater med basilikum. Små krydrede pølser med vilde urter. Hjemmebagt brød og urtesmør.

Hovedret: Lammekølle med spæde krydderurter og skysovs.
Små (nye) kartofler med persille eller flødestuvede kartofler med ramsløg.
Sprøde grønne asparges.
Salat med spæd spinat, forårsløg, mynte, feta og blomsterpynt. Lys dressing med creme fraiche, fransk sennep og krydderurter.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert-symfoni: Citronmacarons. Hindbærkransekage. Vaniljeis med chokoladepynt.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 285,00 kr.


Forårsmenu 4:

Forret: Blinis med stenbiderrogn, rødløg, strandarve og cremefraiche.

Hovedret:Oksefilet med svampe og skysovs og kartoffeltårn.
Smørstegt blomkål med hasselnødder.
Smørstegte grønne bønner med skalotteløg.
Langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og basilikum.
Blandet grøn salat – spinat, iceberg friske ærter og vandmelon pynt af årstidens vilde urter og blomster.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert-symfoni:Islagkage på sprød bund med dadler og nødder. Tre slags is – chokolade, lime og flødeis. Pynt af pistacienødder, skovsyre og chokolade.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 310,00 kr.