Efterårsmenu 1
Bagt brosme med havtornsauce og gulerødder
Kalvesteg med estragonsky og svampe
Stegte små kartofler med persille
Lun brocolisalat med perleløg og bacon
Salat med årstidens urter, bær og blomster. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør
Blommecrumble med hjemmelavet flødeis
Pris ved mindst 15 kuverter 245 kr.
Efterårsmenu 2
Røget hellefisk med syltede tomater
Stegt rødvinsmarineret rådyrkølle med svampe og bagte sveskeblommer
Råstegte kartofler
Bagte rødbeder med brombær og estragon
Tranebærsylt
Salat med årstidens urter, bær og blomster. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør
Bagt æblekage med marengs og mintchokolade
Pris ved mindst 15 kuverter 255 kr.
Efterårsmenu 3
Tapas med Thyspecialiteter: Svampetapanade med valnødder og basilikum. Røget dyrekølle med tranebær/peberrodscreme. Lammefrikadeller med ramsløg og pickles med strandarve
Stegt okseculotte fra Slagter Thøgersen, Mors, med skysovs
Rodfrugtmuffins med timian
Bagte cherrytomater med basilikum
Stegte grønne bønner med hvidløg
Salat med årstidens urter, bær og blomster. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør
Blåbærcheesecake med kokos og hvid chokolade
Pris ved mindst 15 kuverter 265 kr.