Efterårsmenu

Efterårsmenu 1

Bagt brosme med havtornsauce og gulerødder

Kalvesteg med estragonsky og svampe

Stegte små kartofler med persille

Lun brocolisalat med perleløg og bacon

Salat med årstidens urter, bær og blomster. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør

Blommecrumble med hjemmelavet flødeis

Pris ved mindst 15 kuverter 245 kr.

 

   


Efterårsmenu 2

Røget hellefisk med syltede tomater

Stegt rødvinsmarineret rådyrkølle med svampe og bagte sveskeblommer

Råstegte kartofler

Bagte rødbeder med brombær og estragon

Tranebærsylt

Salat med årstidens urter, bær og blomster. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør

Bagt æblekage med marengs og mintchokolade

Pris ved mindst 15 kuverter 255 kr.

 

 

 

 

 

 

 


Efterårsmenu 3

Tapas med Thyspecialiteter: Svampetapanade med valnødder og basilikum. Røget dyrekølle med tranebær/peberrodscreme. Lammefrikadeller med ramsløg og pickles med strandarve

Stegt okseculotte fra Slagter Thøgersen, Mors, med skysovs

Rodfrugtmuffins med timian

Bagte cherrytomater med basilikum

Stegte grønne bønner med hvidløg

Salat med årstidens urter, bær og blomster. Sennep-honning dressing. Hjemmebagt brød og urtesmør

Blåbærcheesecake med kokos og hvid chokolade

Pris ved mindst 15 kuverter 265 kr.