Vintermenu

Vintermenu 1:

Gulerodssuppe med hjemmebagt havtornbrød.

Langtidsstegt oksesteg af skotsk højlandskvæg fra Vejlerne med skysovs.

Rodfrugt-muffins med timian.

Stegt rosenkål.

Råkostsalat med kerner, nødder og bær.

Hjemmebagt brød og urtesmør.

Cheesecake med brombær.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 215,00 kr.

 

Vintermenu 2:

Røget hellefisk med syltede tomater.

Stegt økologisk lammekølle af racen ’spelsau’ med persille og ramsløg. Lam fra Ørum Får, Sydthy.

Råstegte kartofler med vild timian.

Stegt fennikel med valnødder gratineret med ost.

Salatbar med tomater, feta, tzatziki, oliven m.m.

Hjemmebagt brød og urtesmør.

Økologiske oste fra Thise Mejeri – Thybo, Blå Kornblomst og Hvid Benedict – med hjemmebagt knækbrød.

Frugtsalat.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 225,00 kr.

 

Vintermenu 3:

Tapas med Thy-specialiteter: Svampetapanade med røget skinke og oliven. Lammepølser med syltede grønne tomater. Røget dyrekølle med tranebær. Hjortespegepølse. Bagte rødbeder med brombær og estragon. Rødløg syltet i lime. Hjemmebagt brød med Limfjordsporter og urtesmør.

Økologisk okseculotte med svampe og skysovs. Oksekød fra Gyrup, Sydthy.

Stegte små persillekartofler.

Stegte bønner med perleløg.

Grillede tomater med basilikum.

Råkostsalat med nødder og bær.

Blommecrumble med hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 235,00 kr.