Thy Tapas med naturmad

Forårstapas i marts, april og maj

165 kr. pr. kuvert

Bestilles senest torsdag kl. 12 (ring eller sms til 61998539) og afhentes fredag inden kl. 17.

Menu:
Grønkålspesto i marts – fra 1. april ramsløgspesto eller skvalderkålspesto
Boghvedeblinis med stenbiderrogn, rødløg, creme fraiche og karse i marts. Fra 1. maj bagt kulmule med urter og skovsyredip
Røget lammekølle med strandarvepickles
Hjortespegepølse med fennikel-tapanade og syltet gulerod–løg pickles
Muffins med kartoffel, pastinak, asparges, forårsløg og dild
Thy-ost med citron-sylt og nødder eller havtornsylt. Hjemmebagt knækbrød. Lille kage – havtornsnitte.
Lammekotelet med ærteskud og bønne-salat
Tilbehør: Hjemmebagt brød – rugbrød, baguette, rugbrødschips og urtesmør