Sommermenu

Sommermenu 1:

Forret: Røget hellefisk med syltede, krydrede grønne tomater, havtornsmør og hjemmebagt brød.

Hovedret: Svinekam med abrikosglace og frisk salvie.
Ovnstegte kartofler og gulerødder.
Glaserede forårsløg.
Salat af årstidens vilde urter og blomster.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Årstidens kage: Stikkelsbær med skovsyre eller jordbær med hyldeblomstsirup eller blåbær med nødder.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 235,00 kr.

 

Sommermenu 2:

Forret: Tre Thy-tapas: Salturtpesto, kyllingebryst med peberrods-citroncreme, melon svøbt med lufttørret gallowaykølle.

Hovedret: Lammeryg/kølle stegt med grønne krydderurter – ramsløg, mynte og estragon.
Grønne asparges med myntegele.
Nye kartofler med persille eller muffins med timian.
Stegt fennikel gratineret med ost.
Salat af årstidens vilde urter og blomster.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Friske jordbær vendt i hyldeblomstsirup med mynte og hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 235,00 kr.

 

Sommermenu 3:

Forret: Lakseroulade med dildcreme og hjemmebagt flute.

Hovedret: Rødvinsmarineret rådyrryg/kølle med bagte blommer og skysovs.
Råstegte kartofler og svampe.
Fuglereder med waldorfsalat.
Salat af årstidens vilde urter og blomster.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Hyldeblomstmousse med jordbær.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 245,00 kr.

 

Sommermenu 4:

Forret: Skaldyrssalat med rejer, kammuslinger, krabbeklør og jomfruhummerhaler. Dressing med dild og skovsyre samt hjemmebagt baguette.

Hovedret: Culotte af økologisk okse fra Thy med skysovs.
Stegte vilde svampe.
Hasselback-kartofler eller kartoffelmuffin med timian.
Spæde gulerødder sauteret i urtesmør.
Grillet tomat med basilikum.
Salat af årstidens vilde urter og blomster.
Udvalg af hjemmebagte baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Hjemmelavet islagkage på sprød bund af nødder og dadler med tre forskelige is – chokolade, hindbær og vanilje. Pyntet med blomster og bær.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 265,00 kr.

 

Andre muligheder for festlige forretter – spørg efter prisen…

Tapas med thyspecialiteter: Salturtpesto. Røget mørksej med skovsyredip.  Svampetapanade med basilikum og valnødder. Lufttørret, røget oksekølle af ’galloway’ med syltede græskar. Røget hjortefilet med tranebærcreme. Hjortespegepølse med syltet salturt. Små lammefrikadeller med pickles med strandarve. Hjemmelavede pølser med syltede grønne tomater. Lammeleverpostej med bagte rødbeder, brombær og frisk estragon. Hjemmebagt rugbrød, baquettes med Limfjordsporter, baguettes med sødskærm, rugbrødschips, knækbrødschips. Urtesmør og hjemmerørt mayonnaise med ramsløg.

Fiskebord: Ovnbagt kulmule med urter og citronsaltbrød. Røget mørksej med skovsyredip. Hjemmelavede krustader med rejefyld. Pil-selv krabbeklør med dilddressing. Udvalg af hjemmebagt brød. Urtesmør og hjemmerørt mayonnaise.

 

Alternativ dessertbord – spørg efter prisen…

Chokolademousse med violer

Hjemmelavet vaniljeis med nøddeknas.

Cheesecake med blåbær.

Chokoladekage med violer.

Kokoskager.

Årstidens friske bær.

 

Tilkøb af kaffe (Thykaffe fra egen kaffefarm i Nicaragua) og småkager, 25 kr. pr. kuvert.

 

Tilkøb af natmad, 25 kr. pr. kuvert.

Oksekødssuppe med grøntsager. Aspargessuppe. Klar suppe med boller og gulerødder. Hjemmebagt brød.