Sommermenu

Sommermenu 1:

 

Lakseroulade med dildcreme og hjemmebagt flute.

Rødvinsmarineret rådyrryg/kølle med bagte blommer og skysovs.

Råstegte kartofler og svampe.

Fuglereder med waldorfsalat.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt baguettes.

Urtesmør.

Hjemmelavet flødeis med jordbær og mynte.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 215,00 kr.

 

Sommermenu 2:

 

Tre Thy-tapas: Salturtpesto, Stenbiderrogn med rygeostcreme, Melon svøbt med lufttørret gallowaykølle.

Svinekam med abrikosglace og frisk salvie.

Ovnstegte kartofler.

Glaserede forårsløg.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt baguettes.

Urtesmør.

Cheesecake med blåbær og kokos.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 225,00 kr.

 

Sommermenu 3:

Skaldyrssalat med rejer, kammuslinger, krabbeklør og jomfruhummerhaler. Dressing med dild og skovsyre samt hjemmebagt baguette.

Culotte af økologisk gallowayokse med svampesky.

Hasselback-kartofler/kartoffelmuffin med timian.

Spæde gulerødder sauteret i urtesmør.

Grillet tomat med basilikum.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Udvalg af hjemmebagte baguettes.

Urtesmør.

Hyldeblomstmousse med jordbær.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 235,00 kr.