Sommermenu

Sommermenu 1:

Blomkålssuppe med skovsyre.

Spinattærte med røget laks.

Salat med årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt brød og urtesmør.

Rådyrryg/kølle med svampe og råsyltede mosebøllebær.

Jordbær med stegte hyldeblomster og hjemmelavet vaniljeis.

Kaffe med lille chokoladekage.

 

Sommermenu 2:

Tre slags tapas med lokale specialiteter: Små pølser krydret med strandtrehage, Lufttørret gallowaykølle med syltede grønne stikkelsbær. Lammefrikadelle med oliven og feta.

Hjemmebagt brød med sødskærm og røllikesmør.

Salat med årstidens vilde urter og blomster.

Kalveculotte med estragonskysauce, nye kartofler og gulerødder

Rabarber med sprød crumble, sødskærm og hjemmelavet flødeis.

Kaffe og lille chokoladekage.

 

Sommermenu 3:

Stegte svampe på ristet brød.

Skaldyrstærte.

Kylling stegt med persillepesto.

Grøn kold kartoffelsalat med urtedressing og friske grønne ærter.

Salat med årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt brød og urtesmør.

Lun blåbærtærte (mosebøllebær) med nøddecrumble og creme fraiche.

Kaffe og lille chokoladekage.

 

Pris pr. person ved bestilling til mindst 10 personer 189 kr.