Sommermenu

Sommermenu 1:

Røget hellefisk med syltede, krydrede grønne tomater, havtornsmør og hjemmebagt brød.

Svinekam med abrikosglace og frisk salvie.

Ovnstegte kartofler og gulerødder.

Glaserede forårsløg.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt baguettes.

Urtesmør.

Årstidens kage: Stikkelsbær med skovsyre eller jordbær med hyldeblomstsirup eller blåbær med nødder.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 245,00 kr.

 

Sommermenu 2:

Lakseroulade med dildcreme og hjemmebagt flute.

Rødvinsmarineret rådyrryg/kølle med bagte blommer og skysovs.

Råstegte kartofler og svampe.

Fuglereder med waldorfsalat.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt baguettes.

Urtesmør.

Chokolademousse med nøddeknas og violer

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 255,00 kr.

 

Sommermenu 3:

Thy-tapas: Salturtpesto, kyllingebryst med peberrods-citroncreme og asparges, melon svøbt med lufttørret gallowaykølle.

Lammeryg og -kølle stegt med grønne krydderurter – ramsløg, mynte og estragon.

Grønne asparges med myntegele.

Nye kartofler med persille eller muffins med timian.

Stegt fennikel gratineret med ost.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt baguettes.

Urtesmør.

Friske jordbær vendt i hyldeblomstsirup med mynte og hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 265,00 kr.

 

Sommermenu 4:

Skaldyrssalat med rejer, kammuslinger, krabbeklør og jomfruhummerhaler. Dressing med dild og skovsyre samt hjemmebagt baguette.

Stegt okseculotte fra Slagter Thøgersen, Mors. Skysovs.

Stegte vilde svampe.

Hasselback-kartofler eller rodfrugtmuffin med forårsløg

Spæde gulerødder sauteret i urtesmør.

Grillet tomat med basilikum.

Salat af årstidens vilde urter og blomster.

Udvalg af hjemmebagte baguettes.

Urtesmør.

Hjemmelavet islagkage på sprød bund af nødder og dadler med tre forskelige is – chokolade, hindbær og vanilje. Pyntet med blomster og bær.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 275,00 kr.