Julefrokost & juletapas

Hjemmelavede specialiteter. Råvarer fra den thylandske natur, lokalt og overvejende økologisk.

Julefrokost: 195 kr. pr. kuvert (ved mindst 10 personer)

Marineret sild med havtorn og hjemmelavet karrysalat med æbler • Rødspættefilet med citron og havtornchutney
Røget dyrekølle med tranebærcreme og syltet græskar • Lun lammeleverpostej med svampe, bagte rødbeder, brombær og frisk estragon • Hjortespegepølse med limesyltede rødløg
Honningglaseret skinke og grønlangkål med brunede kartofler • And og sprød rødkålssalat med appelsin
Osteanretning: Thybo • Benedict med gransirup • Blå Kornblomst • Dadler og druer • Cheesecake med brombær
Hjemmebagt brød: Rugbrød, groft brød med Limfjordsporter, knækbrød og rugbrødschips
Krydderfedt • Urtesmør med grønne krydderurter

 

 

Juletapas med naturmad: 165 kr. pr. kuvert (afhentet, eller ved levering mindst ti personer)

Marineret sild med havtorn, hjemmelavet karrysalat og syltede porreringe • Fiskefrikadelle, hjemmelavet grov remoulade med strandarve
Røget dyrekølle, peberrod/tranebærcreme, syltede grønne tomater • Andebryst, rødkål marineret i rønnebærgele, grape og dadler
Små hjemmelavede medisterpølser med krydderurter, syltede rødbeder, marinerede ramsløgsløg • Lammeleverpostej, syltet græskar, stegte løgringe, svampe og sky
Benedict (hvidskimmelost fra Thise), gransirup, ristede hasselnødder
Æble-kanel kage
Hjemmebagt rugbrød og groft brød med Limfjordsporter, kryddersmør