Julefrokost

Hjemmelavede specialiteter. Råvarer fra den thylandske natur, lokalt og overvejende økologisk.

Menu 1 til 195 kr. pr. kuvert (ved mindst 10 personer)

Marineret sild med havtorn og hjemmelavet karrysalat med æbler • Røget hellefisk med syltet tomat • Fiskefrikadelle
med havtornchutney
Hvidkål og hjemmelavet medisterpølse med løvstikke • Røget dyrekølle og grønkålssalat med bær og nødder • And
og sprød rødkålssalat med appelsin • Vildtpostej med portvin og svampe
Lammeleverpostej med bagte rødbeder, brombær og frisk estragon • Lammerullepølse krydret med ramsløg og
persille
Osteanretning: Thybo med havtornsylt • Gedeost med sirup, nødder og rosmarin • Blå Kornblomst med druer •
Hjemmebagt knækbrød • Cheesecake med brombær
Hjemmebagt brød: Rugbrød, brød med Limfjordsporter og udvalg af langtidshævet baguettes bagt med Ølandshvede
og spelt
Krydderfedt • Urtesmør med grønne krydderurter • Havtornsmør

Menu 2 til 155 kr. pr. kuvert (ved mindst 10 personer)

Marineret sild med havtorn og hjemmelavet karrysalat med æbler • Fiskefrikadelle med havtornchutney
Honningglaseret skinke og grønlangkål med brunede kartofler • And og sprød rødkålssalat med appelsin
Svampetærte
Cheesecake med brombær
Hjemmebagt rugbrød og groft brød med Limfjordsporter
Krydderfedt og urtesmør