Forårsmenu

Forårsmenu 1:

Forret: Blomkålssuppe med skovsyre.

Hovedret: Svinekam af frilandsgris stegt med enebær med fyld af rodfrugt og nødder.
Rødvinssky med svampe.
Grønne bønner stegt med perleløg og persille.
Rodfrugtmuffin med timian
Salat af årstidens vilde urter og blomster eller råkostsalat med bær og nødder.
Hjemmebagt baguette.
Urtesmør.

Dessert: Ost fra Thise Mejeri: Thybo og Hvid Benedict Kloster. Druer, sirup med nødder, hjemmebagt knækbrød og kiks.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 245,00 kr.

 

Forårsmenu 2:

Forret: Bagt kulmule med urter og citron-salt baguette.

Hovedret: Kalvefilet med svampe og estragonskysovs.
Muffins med bacon.
Marinerede forårsgrøntsager – majroer, sukkerærter og forårsløg.
Salat af årstidens vilde urter og blomster.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Hjemmelavet vaniljeis med rabarberkompot.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 245,00 kr.

 

Forårsmenu 3

Forret: Thytapas – ramsløgspesto, stenbiderrogn med strandarvesalat og hjortespegepølse med terrine af strandvejbred.

Hovedret: Lammekølle med spæde krydderurter.
Små nye kartofler med persille.
Aspargessalat med ærter og mynte.
Salat af årstidens vilde urter og blomster.
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Dessert: Rabarber med sprød crumble, mynte og hjemmelavet flødeis.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 255,00 kr.

 

Forårsmenu 4:

Blinis med stenbiderrogn, rødløg, strandarve og strandurtedressing.

Lammeryg og -kølle med citron og friske krydderurter.
Flødestuvede kartofler med hvidløg eller muffins med asparges og forårsløg
Lun broccolisalat med bacon og løg.
Salat af årstidens vilde urter og blomster. Tomatsalat med feta, persille og oliven
Hjemmebagt baguettes.
Urtesmør.

Limefromage med pistacienødder, skovsyre og chokolade.

Pris pr. kuvert ved bestilling til mindst 15 personer 265,00 kr.