Efterårsmenu

Efterårsmenu 1:

Røget hellefisk med syltede tomater.

Stegt Rådyrkølle med svampe og sveskeblommer.

Råstegte kartofler med timian.

Bagte rødbeder med brombær og estragon.

Salat med årstidens vilde urter og blomster.

Hjemmebagt brød og urtesmør.

Bagt æblekage med marengs og mintchokolade.

 

Efterårsmenu 2:

Gulerodssuppe med timian.

Rimmet kuller med sprøde jordskokker.

Langtidsstegt oksebov i øl fra Thisted Bryghus.

Rodfrugtmos af kartofler og selleri.

Stegte gulerødder med havtorn.

Blommecrumble med hjemmelavet flødeis.

 

Efterårsmenu 3:

Tapas med Thy-specialiteter: Svampepesto. Lammepølser med syltede grønne tomater. Røget dyrekølle med tranebær.

Okseculotte med svampe og skysovs.

Stegte små persillekartofler.

Stegte bønner og tomater.

Råkostsalat med nødder og bær.

Hjemmebagt baqette og urtesmør.

Pæretærte med skyr.

 

Pris pr. person ved bestilling til mindst 10 personer 189 kr.