- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Naturmad i Nationalpark Thy – gran
2. maj 2018 kl. 18:00 - 21:00
DKK 150Motion, mad og fortælling
I gamle dage skete det i trange tider, at man anvendte rødgranens bark til at spæde bagemelet op. Men forårets friske skud af rødgran kan også anvendes til flere lækre og aromatiske specialiteter – salt, sirup og snaps – eller som en slags ’nordens rosmarin’ til at krydre lammekøllen. Arrangementet begynder med en gåtur og fortælling om området. Derefter gives en introduktion til brug af granskud i maden og smagsprøver på deres anvendelse i en buffet: Forret med gedeost, gransirup og pinjekerner. Pirogger med spinat og fetaost. Granmarineret lammekølle. Stegte kartofler. Salat med spæde grønne skud. Hjemmebagt brød. Urtesmør. Kaffe og kage. Tilkøb af drikkevarer.
Medbring tallerken, bestik og kaffekop samt tæppe/plaid. Max. 35 deltagere.